var UPL_FILES='/Data/UploadedFiles/Forums/';var iUserId='0';var iForumId='1';var iPage='1';var iMessageId=30383;var bRestricted;var bIsRestricted;var bCommunity;var sTopImage;var bCommunityRestricted;var bIsAdmin=false;var sPagingName='Forum.aspx?Id=1';var sMenuOptions="";var userEditMessageViews = 10;var userDeleteMessageViews = 1;var sForumName="פורום הדף היומי";var AdminArr=[new Admin("1","מנהל האתר","1"),new Admin("49","מנהל הפורום","1"),new Admin("86","ברוך","2"),new Admin("125","דוד כוכב","2"),new Admin("159","עציוני","2"),new Admin("199","המכריע","2"),new Admin("249","כדי","2"),new Admin("919","יום יום ידרשון","2")];var TagArr=[new Tag("הודעה למגידי שיעורים ולמשתתפי השיעורים","http://www.daf-yomi.com/forums/Message.aspx?id=638")];var MgrMsgArr=[new MgrMsg("שימו לב! בכתיבת הודעה בפורום יש לשייך את ההודעה למסכת ודף","http://www.daf-yomi.com/forums/message.aspx?id=350"),new MgrMsg("המלצה","http://www.daf-yomi.com/forums/message.aspx?id=4168"),new MgrMsg("מקלדת וירטואלית לטובת הכותבים מחו\"ל","http://www.daf-yomi.com/forums/message.aspx?id=455")];var MostViewedArr=[new MostViewed("107107","דף היומי ביום הזיכרון - פרויקט 'לקדושים'","יצחק אינקר","03/05/24 14:29","52202","57"),new MostViewed("107093","הגהות הגר"א ב"מ סד","אוריאל שלמוני","02/05/24 10:18","605","55"),new MostViewed("107103","פסחים - מקום שנהגו","מרדכי דב זינגר","03/05/24 10:53","807","53")];var ClosedMsgsArr=[new ClosedMsgs("65830"),new ClosedMsgs("65874"),new ClosedMsgs("65795"),new ClosedMsgs("21834"),new ClosedMsgs("65886"),new ClosedMsgs("66030"),new ClosedMsgs("66259"),new ClosedMsgs("66250")];var MessageArr=[new Message("30383","0","סוכות וקמח ישן","16/09/13 16:53","יב תשרי","תשע"ד","16:53","עם הארץ","לא מצאתי הלכה מפורשת , האם מישהו יודע מתי בני חו״ל אמורים להתחיל להשתמש שוב בקמח ישן?
האם זה סוכות ?","248","","3888","True","True","False","","864","98.77.144.168","0","0","פסחים|פח ע"א",""),new Message("30387","30383","השאלה לא מובנת. אתה מתכוון לקמח חדש?","16/09/13 18:58","יב תשרי","תשע"ד","18:58","חילק","","404","","3888","False","True","False","","71","109.64.178.212","0","30383","פסחים|פח ע"א",""),new Message("30388","30383","תאריך לא מצאתי אבל מצאתי את","16/09/13 19:39","יב תשרי","תשע"ד","19:39","יהודי_קדום","תשובות והנהגות כרך ה סימן קיג

"...אבל תמוה הדבר מה שנהגו כמה יחידים להחמיר למנוע לאכול לחם מטעם זה בשעה שבשעת הדחק הקמח כשר אפילו למצות מצה (דרובו ככולו לא נתבקע), ולאחר הפסח החשש הוא רק מפני חמץ שעבר עליו הפסח שאינו אלא קנס מדרבנן, ולא שכיח כלל שמתחמץ וכמ"ש, ותמוה הדבר ופלא להחמיר בזה, דאף שבחמץ ממש החמירו הגר"א זצ"ל והגרע"א זצ"ל אפילו נמכר, אבל בקמח שנטחן מחטים שלא נתבקעו כלל כמו שהמצב היום ברוב טחנות הקמח, המחמיר לאחר הפסח גם בדיעבד לכאורה הוא מן המתמיהין וכמ"ש. (ולפי השמועה הרי שרק מיד לאחר הפסח אופין בקמח שנטחן לאחה"פ, אבל אח"כ שכבר אין נזהרין לדרוש כן הם מוציאין ממחסנים קמח ישן שנמכר לנכרי בפסח ואופין בו). "","233","","3888","True","True","False","","150","109.67.103.3","0","30383","פסחים|פח ע"א",""),new Message("30391","30388","כמדומה שדו שיח דחרשיא חזינן הכא.","16/09/13 21:03","יב תשרי","תשע"ד","21:03","המכריע","חרשיא סתם על משק חרשים, לא מכשפים.

כלומר מתערבב כאן חשש איסור "חדש" למחמירים בו בחו"ל, לבעיית קמח טחון שעבר עליו הפסח מחשש חמץ.","199","","3888","True","True","False","","226","31.44.134.78","0","30383","פסחים|פח ע"א",""),new Message("30392","30391","אם כך אחריש...","16/09/13 21:19","יב תשרי","תשע"ד","21:19","יהודי_קדום","","233","","3888","False","True","False","","93","109.67.103.3","0","30383","פסחים|פח ע"א","")];var iTotalPages=811;var SeverTime;fInitTree();getPersist(82692);